QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

Friday, July 30, 2010

POST INI ADALAH JAWAPAN BAGI POST DI DALAM GAMBAR INI >>

sumber : www.aienmomica.blogspot.com


what's ur problem then ? excuse me shortgirl . please beware 'cause u r such a stupid short person 'cause u want to spell my name . but u spell it wrong . awal-awal dah malukan diri sendiri . cam ny ke nak gaduh cik akak ? sumpah kau bangsat balik lah . kau yang kacau hidup aku dulu . kutuk aku . fitnah aku . apa semua tu ? kau adalah yang sepatutnya menjauhkan diri dari hidup aku sebab kau yang selalu datang cari aku . haha . apa yang kau merepek cakap aku pulak yang seharusnya stay away ? shit ! aku pun tak pernah jemput kau dalam hidup adik aku sekadar untuk menyakiti dia . tidak pernah sama sekali . klw tak puas hati bak datang lah . u r welcome my dear . haha . kw nak buat aku suffer ? kelemahan aku pun kau belum tentu tahu lah . u r invited as v.i.p to disturb my life shortgirl . so , welcome to the hell . u know what ? u suffering more than i'm 'cause i'm not a lil cute girl for you to fooled around my dear =)

again ? hey . bukan ke you are the one that act like a star of the movie . you are the one that keep talking about me . it is because you are so JEALOUS with all people around you . stop lying to others . kau y ckp laen n repekrepek , come on . kau cakap yang aku merepek , but , kau pernah terfikir tak yang kami ni tak sebodoh kau sangka . hey , kau ckp yg kau sayangkan dy n else , but belakang die , kau ade berpuluh lgy boyf . tp ingat it doesn't mean kau hot . kau tak loyal . aku takkan pernah lupa , macamane SYAZALI SHAMSIR game kau dlu waktu kau mulemule buat hal dgn aku . wei , ayn wake up . actually waktu tu JALI is my boyf , not urs . kami mmg dh pakat rmai2 game kau balek , hanya kerana kau fool adik aku , kau jgn ingat sng nak lepas dari aku .kau tuh yang fake , kau penakut , kenapa bile depan orang kau brani nk sound2 aku ? sbb kau tawu ade org akn bela kau , stop lah ayn . knp ble dpn farradhiba ? sbb dy baek ngan kau , n kau tahu dy akn dgar ckp kw n lbih percayakan kw ! ape yg kau agak sume btol , hey budak pendek , nk tawu ? bukan aku yang crik apyz . apyz y dtg n tye ! kw agk ape , aku bukan mke tempe tebal 16 inch cm kau , tk tau malu . n tolong , jgn pggil dy biawak . kau tuh tk lah bgus mane . anyway , post kau yang tulis WTF tuh , i tell u what , kw takde FuCK so , don't ask for , huh . -,-' . dlm blog kw yang seboksebok carik akuh , tah pape tah . aku tak sebok pun nk crik kau . tk payaa lah kau duk famous kan aku . kau nak hitung ape , jumpe kt akhirat je tak bolee , mase tuh perhitungan yang mmg tak ke mane lg cik akak . tunggu je la .

kw yang crik pasal dlu urn ? sebok bersuare bile org tk bckp ngan kau . kau tuh lgy tak tawu malu . skurangkurang nye dy still adik aku . dr kau tuh mgaku still syang gile and maseh mgharap ? lg tk tawu malukan . sape yang muraa ? weii , aku takkan pena lupe , waktu kau coup ngan JALI tuh , kw ate sala anta msg . kau nk anta at boyf kw yg lgy sorg tp trhantar at JALI , n msg tuh mmg mnunjukkan bahawasanya kau itu jauh lebih muraaa berbanding aku . tp sorry la guyz , aku bkn type of person yang nk m'aibkan kau kt sini . you should be glad or else manelah kau nk letak muke kau yang kononnye maseh suci tuh . kau tuh yang plastik ayn , n for your information , laen kali kalau bace comment orang , jgn maen serbu je selidik dulu . bukan kw punce dyba n apyz renggang , tp KAU la punce aku n apyz renggang , understood bahlul ? lembab btul , bru mmbace tk pahamm . tu laa , keje org maen redah je . ape enad xpert sgt ke ? mulut kw tuh yang kene elok skitt syg oiii , ske hati mak bapak kau je ngate menda tk btul sal aku . dh laa yang bodohnye , nak menegakkan benang yang basah . suda laa weh . da berlorilori dose aku duk maki kau kat blog ny . kau tuh je tk sedarsedar . dh ready nk ngadap akhirat nanty ? aku tkdelah baek mane . tp ingatlah jugak kiamat weii . tk payaa duk bsiap nk bdepan dgn aku , dgn yang MAHA KUASA yang CIPTA kw tuh kw tk READY . last , ayat last kw tuh , aku jawab , klw kw bole bg aku taik kt toilet , jgn smpai pad y bdarahdarah tuh aku gesekk kat gigi arnab kaw tuh eh makcik kpochi , 

nway nhow , kau bole truskan dndam tuh , tp if kau rase aku sala then , sorry . kalau rse nk blik ke PANGKAL JALAN . my heart always open n i'll forgive all of ur fault , but if not . i just bole kate . SORRY SHIT , kw yang buad akuh rase nk jawab mcm ny , salah kan dri sndri , cermin diri kau dulu . kalau kau tk suke org , jgn ingat org suke kt kau . n tak smestinya , kawan kau tuh bukan musuh kau . klik kalau suka (:

1 comment:

wanney said...

great wawa ! hahaha .