QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

Sunday, September 18, 2011

SENYAP !

Social Enforcement For National Youth Awareness Programme or famously known as SENYAP.
Anne baru jehh balik dari course nehh, dari pagi tadi dekat Putra World Trade Centre #PWTC. Lepas balik tuhh kan , rase biolbiol jehh kepala nihh -,- hha, maklumlahh budak 16 tahun stuck in the middle of Redang Room #bukanPULAUREDANGtau!, jadi budak pendiam sekejap tadihh. bayangkan lahh anne yang jarang ade rase malu nihh -,- macam orang tak betul dibuatnyaa. mana taknya, most of them know each other and can already talk a lot while i'm a newbie -,- urgh, rasa macam nak balik jehh tadi, tapi dipikirkan balik, kalau betul ikhlas nak timba ilmu, haduii -,- mandi laut pun aku sanggup. :/ tapi seriously tuk blogger yang umurnya masihh belia, muka pun berseri lagi macam artis :) jomlah join, fun, best and so on. why not belajar something new. that's all for today -,- i'm exhausted. 

-anneSTAR
klik kalau suka (:

1 comment:

kutoOobambOo / ericoanaci said...

hu3.. follw jumpa di SENYAP link