QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

QUIT COMPLAINING, SPREAD LOVE !

Monday, October 25, 2010

high heels

today topics is high heels , high heels is a basic thing in a life of woman , some of them are obsess to unique high heels , it's happening around you , but maybe it's not you . are they ( high-heels ) shoes ? sandals ? or a slippers ? , think , what type of footwear are high heels ? do they separated into two groups ? formal and informal , what do you say ?


saya mahukan pendapat tentang perkara ini , mungkin ia kelihatan remeh , tapi pernahkah anda terfikir ? mungkin ia digelar  ' kasut tumit tinggi ' , tapi benarkah ianya kasut ? *jawab , jawab . 


some of you hate it , but some of you don't , ;)
let's think together , and give the reasons , waiting for your respond bloggers .


this is a two way types , you can make it flat and make it high , it's suitable for those who love to save your money from buying two or more shoes ;D






elegant




bila tengok , hmm , yummy , lepas ny klau tengah marah , gunakanlah kasut ni , tanya pada org yang anda marah ' nak makan aiskrim x ?' jika jawapannya nak , silalah berikan 'aiskrim' nya :DD

*it's unique and weird , but it's still got its own beauty . check out these .


kalau rase rase nak jadik spesies itik , bolehlah yerr ;)


lepas ny jgn pulak ade student pkai pegi sekola ;) kne dakwa kang susah .

orang kte pijak kult pisang jatuh , cube test yang ny . jgn monyet-monyet kejar kan nanti .


ny ape hah ? landak ke durian ?

kertas semata2 ke ?

car lover , belikan girlf korg begini yerr ,

sape sanggup ? cakap ngan aku , kalau kau berjaya pkai ny seharian , aku tabik lahh .

muatmuat kaki nyh .
nway bloggers , that's all for this entry , it's too long , ade yang menarik nanti aku tambahkan , jangan lupa merespond , aku menantikannya ;D


 da'great Anne  
klik kalau suka (:

8 comments:

aisya arifin said...

gila mengancam kasut nie.
pelik2 jer.tapi an mmg seksa la tgk yang besi+duri2 tuh

ғαяαh αnne ғαhмι said...

haha , memang mengancam habis , bayangkan kalau kau yang pakai ,

ғαяяα мιииιɛ said...

haha , mcm best ! klau minnie pkai , bhahaha :D bule than lh kod , wakaka , pkai gy jln-2 dlm shopping complex pun dh saked kaki , HAHA mcm mne lh nnty , muahahaha .

ғαяαh αnne ғαhмι said...

hehe , klau minnie akk pakaii , akk tak bg , haha , mne bole , tak paya sakedsaked nyh , tkut bergolek jatuh ;)

ғαяяα мιииιɛ said...

haha , trime kaseh , akk , syg aka !

ғαяαh αnne ғαhмι said...

wahh , kaseh adek diterima , sayang adek jugak .

ғαяяα мιииιɛ said...

unl agy ea ? ta ckp pun, hehe oke tengss .

αnne said...

camane mao cakap. yeah, welcome dear :D